Code oranje

Code oranje

Beste gymfans, zoals gisteren gemeld zullen we ons enigzins moeten aanpassen in functie van de code oranje die nu geldt voor de sport. Maar sporten is voor iedereen belangrijk en dus willen we er ook alles aan doen om dit voor iedereen verder mogelijk te maken.De belangrijkste aanpassingen zijn: Er is vanaf nu een volledige inschrijvingsstop voor de groepen behalve voor de kleuters die pas later in het jaar 4 jaar worden.De algemene maatregelen met betrekking tot mondmaskerplicht, afstand houden, … blijven natuurlijk gelden. Hieronder enkel de specifieke bijkomende maatregelen:

  • Er zijn geen kleedkamers beschikbaar, dus iedereen moet in sportuitrusting naar de zaal komen, schoenen uit doen in de gang en van daar uit naar de gymzaal. Voor alle groepen van 12 jaar en ouder: respecteer op elk ogenblik de afstand van 1,5m!
  • Er mag geen overlap zijn van de groepen: het turnen stopt tien minuten voor het einde van de les, alles wordt ontsmet en iedereen verlaat zo snel mogelijk de zaal, ten laatste op het einduur van de les.
  • Als je aankomt bij de zaal mag je pas binnen gaan als de vorige groep de zaal volledig verlaten heeft, op het startuur van de les. Dus niet ‘een paar minuutjes vroeger’ De trainers zullen dit mee opvolgen. Blijf zolang in de auto wachten.
  • Alle groepen blijven turnen op hun normale uren behalve:
    • Acrobatische gymnastiek: zij worden individueel ingelicht door hun trainers
    • Trampoline: de kinderen geboren in 2009 of jonger: 19u tot 20u (-12 jarigen) – de jongeren geboren 2008 of ouder: van 20u tot 21u

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *