Blogs

Open Training Jongens Recrea Acro

Ben je een jongen geboren tussen 2010 en 2007?
Wil je graag meerdere uren per week met een partner turnen?
Kom dan zeker eens langs op de open training: donderdag 21/2 van 18u30 tot 20u30 om te testen!
Je vindt ons in de turnzaal van de GBS Werchter: Sint-Jansstraat 82 in Werchter

We starten op 15 september!

Hallo turnvrienden, een beetje laattijdig als bericht maar JA, vanaf zaterdagmorgen 9u zijn jullie terug welkom in de opgefriste turnzaal!
Van harte dank je wel aan iedereen die geholpen heeft om dit nu toch voor elkaar te krijgen!
Tot binnenkort!

Turnzaal nog niet klaar

Beste gymvrienden, ondanks alle inspanningen van het bestuur en meer in het bijzonder van André moeten we tot onze spijt vaststellen dat de werken aan de zaal niet klaar zijn. Het is op dit ogenblik onverantwoord om de trainingen al opnieuw aan te vangen. De komende uren en dagen kijken we verder met het bestuur, de gemeente en de school welke oplossing we eventueel kunnen bieden. We houden jullie via deze kanalen op de hoogte. Zodra er een gezonde en veilige oplossing is zullen jullie dit hier vernemen.

Start uitgesteld tot 10 september wegens werken

Best gymfans ... sorry voor het late bericht (er waren wat problemen met de server) maar de start van het nieuwe seizoen hebben we moeten uitstellen tot 10 september wegens werken in de turnzaal.
Dus: vanaf Maandag 10 september hervatten de normale activiteiten terug in de turnzaal van de GBS!

Nieuw seizoen 2018 - 2019

Het is zover, vandaag hebben vele helpende handen de turnzaal leeg gemaakt. Vanaf volgende week start een aannemer met de werken in de turnzaal. Als alles naar wens verloopt kunnen we vanaf 1 september ons nieuwe seizoen starten in een opgefriste zaal.

Start van het wedstrijdseizoen

Eerst en vooral nog aan al onze leden, supporters en sympathisanten onze beste wensen voor een sportief 2018. Het wedstrijdseizoen voor onze acrogymnasten is ondertussen ook van start gegaan. Na een schitterende prestatie van alle teams in de Trofee Vlaams-Brabant (met podium plaatsen voor alle gymnasten) was het op 13/1 de eerste provinciale voorronde voor onze I-gymnasten.

Zaterdag 11/11 geen training

Aan alle recreanten en beloften: opgelet, nu zaterdag 11/11 is er géén training voor jullie, zoals ook in de info brochure vermeld. De competitie gymnasten volgen de afspraken die je hebt met jullie trainers.

Zoektocht naar nieuw talent: Zaterdag 2 september van 13u tot 15u

Omdat we altijd op zoek zijn naar talentvolle jongens en meisjes om die kunnen geselecteerd worden voor onze beloften groep organiseren we reeds van bij de start van het seizoen een open training voor onze beloften. Deze is vooral gericht op jonge gymnasten van het 1ste tot het 3de leerjaar. Ook al hangt er nog wat vakantiestroefheid in de spieren maar ben je enthousiast over turnen aarzel niet om een kijkje te komen nemen en onze trainers te laten zien wat je al kan!

1 September: ook de start van het nieuwe jaar bij TKWerchter

Vanaf 1 september is het alweer zover: enthousiaste gymnasten van Werchter en omstreken kunnen zich weer komen uitleven in onze turnzaal in de Gemeentelijke Basisschool te Werchter onder de begeleiding van minstens even enthousiaste trainers.

De eerste 2 lessen zijn proeflessen en daar krijg je alle informatie mee voor je verdere inschrijving. De uren vind je in het overzicht hierna:

Op zoek naar beloftevolle onderpartners Acro

Open Acro TrainingVoor de acro competitie groep zijn we nog op zoek naar gemotiveerde onderpartners voor de A beloften (11-16 jaar, geboren 2007 tot 2002)

Er is een open training op:

Woensdag 31 mei van 18u tot 19u30

Zaterdag 3 juni van 15u tot 16u30

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer