Blog van Bestuur

Nieuw seizoen 2018 - 2019

Het is zover, vandaag hebben vele helpende handen de turnzaal leeg gemaakt. Vanaf volgende week start een aannemer met de werken in de turnzaal. Als alles naar wens verloopt kunnen we vanaf 1 september ons nieuwe seizoen starten in een opgefriste zaal.

Zaterdag 11/11 geen training

Aan alle recreanten en beloften: opgelet, nu zaterdag 11/11 is er géén training voor jullie, zoals ook in de info brochure vermeld. De competitie gymnasten volgen de afspraken die je hebt met jullie trainers.

1 September: ook de start van het nieuwe jaar bij TKWerchter

Vanaf 1 september is het alweer zover: enthousiaste gymnasten van Werchter en omstreken kunnen zich weer komen uitleven in onze turnzaal in de Gemeentelijke Basisschool te Werchter onder de begeleiding van minstens even enthousiaste trainers.

De eerste 2 lessen zijn proeflessen en daar krijg je alle informatie mee voor je verdere inschrijving. De uren vind je in het overzicht hierna:

Nog even nagenieten van de Best of Brabant

Ondertussen zijn alle foto's die genomen werden op de Best of Brabant beschikbaar in ons fotoalbum:

http://www.tkwerchter.com/gallery/index.php/Seizoen-2016---2017/Best-of-...

Geniet nog even na van deze prachtige show!

Zaterdag 24 december GEEN training voor de recreatiegroepen en beloften

Beste ouders, gymnasten, gezien het uitzonderlijk samenvallen van kerstavond 24/12 met de eerste zaterdag van de kerstvakantie zijn er géén training voor de recreatiegroepen op zaterdag (kleuters, recreatie meisjes 1, recreatie meisjes 2 en trampoline) en ook niet nu zaterdag voor de beloften. Voor de Acro-teams is er een specifieke afspraak gemaakt met de trainers.

Open Beloften Training: 18 juni van 13u tot 15u

Open Beloften Training

Correcties

Opgelet, er staan enkele foutjes op het inschrijvingsformulier:

  • Trampoline 1 is voor de leeftijden geboren in 2004 tot 2008
  • Trampoline 2 is vanaf geboren in 2003 of ouder
  • Recreatie plus is vanaf geboren in 2007 of ouder

Seizoenstart 2015-2016

Door heel wat werk en privé activiteiten de voorbije maanden zijn we misschien wat laat met de startinformatie voor volgend seizoen maar hier toch nog eens alle info:

Turnkamp Recreatief turnen van 27 tot 31 juli!

Voor wie? Geboren tussen 1998 en 2007
Einde Juli is er opnieuw een recreatief turnkamp in de turnzaal in Werchter onder de deskundige leiding van onze trainers. Er zijn nog plaatsen, schrijf je dus snel in:

Geslaagde oefening voor TKWerchter gymnasten op clubwedstrijd

[G2:287797 class=g2image_float_left]De acro gymnasten van de competitieploeg en de gymnasten van de recrea+ hielden op zaterdag 3 januari een geslaagde clubwedstrijd. Omwille van het onverwachts wegvallen van de trofee Vlaams-Brabant wouden we alle gymnasten toch de kans geven om hun wedstrijdoefeningen voor jury en publiek te brengen. Dankzij de inzet van André en z'n trainersteam en de enthousiaste deelname van alle gymnasten werd het een geslaagde namiddag!
Bedankt trainers en gymnasten! Je kan nog even nagenieten in het fotoalbum van jullie prestaties.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer