Blog van Bestuur

We starten op 15 september!

Hallo turnvrienden, een beetje laattijdig als bericht maar JA, vanaf zaterdagmorgen 9u zijn jullie terug welkom in de opgefriste turnzaal!
Van harte dank je wel aan iedereen die geholpen heeft om dit nu toch voor elkaar te krijgen!
Tot binnenkort!

Turnzaal nog niet klaar

Beste gymvrienden, ondanks alle inspanningen van het bestuur en meer in het bijzonder van André moeten we tot onze spijt vaststellen dat de werken aan de zaal niet klaar zijn. Het is op dit ogenblik onverantwoord om de trainingen al opnieuw aan te vangen. De komende uren en dagen kijken we verder met het bestuur, de gemeente en de school welke oplossing we eventueel kunnen bieden. We houden jullie via deze kanalen op de hoogte. Zodra er een gezonde en veilige oplossing is zullen jullie dit hier vernemen.

Start uitgesteld tot 10 september wegens werken

Best gymfans ... sorry voor het late bericht (er waren wat problemen met de server) maar de start van het nieuwe seizoen hebben we moeten uitstellen tot 10 september wegens werken in de turnzaal.
Dus: vanaf Maandag 10 september hervatten de normale activiteiten terug in de turnzaal van de GBS!

Nieuw seizoen 2018 - 2019

Het is zover, vandaag hebben vele helpende handen de turnzaal leeg gemaakt. Vanaf volgende week start een aannemer met de werken in de turnzaal. Als alles naar wens verloopt kunnen we vanaf 1 september ons nieuwe seizoen starten in een opgefriste zaal.

Zaterdag 11/11 geen training

Aan alle recreanten en beloften: opgelet, nu zaterdag 11/11 is er géén training voor jullie, zoals ook in de info brochure vermeld. De competitie gymnasten volgen de afspraken die je hebt met jullie trainers.

1 September: ook de start van het nieuwe jaar bij TKWerchter

Vanaf 1 september is het alweer zover: enthousiaste gymnasten van Werchter en omstreken kunnen zich weer komen uitleven in onze turnzaal in de Gemeentelijke Basisschool te Werchter onder de begeleiding van minstens even enthousiaste trainers.

De eerste 2 lessen zijn proeflessen en daar krijg je alle informatie mee voor je verdere inschrijving. De uren vind je in het overzicht hierna:

Nog even nagenieten van de Best of Brabant

Ondertussen zijn alle foto's die genomen werden op de Best of Brabant beschikbaar in ons fotoalbum:

http://www.tkwerchter.com/gallery/index.php/Seizoen-2016---2017/Best-of-...

Geniet nog even na van deze prachtige show!

Zaterdag 24 december GEEN training voor de recreatiegroepen en beloften

Beste ouders, gymnasten, gezien het uitzonderlijk samenvallen van kerstavond 24/12 met de eerste zaterdag van de kerstvakantie zijn er géén training voor de recreatiegroepen op zaterdag (kleuters, recreatie meisjes 1, recreatie meisjes 2 en trampoline) en ook niet nu zaterdag voor de beloften. Voor de Acro-teams is er een specifieke afspraak gemaakt met de trainers.

Open Beloften Training: 18 juni van 13u tot 15u

Open Beloften Training

Correcties

Opgelet, er staan enkele foutjes op het inschrijvingsformulier:

  • Trampoline 1 is voor de leeftijden geboren in 2004 tot 2008
  • Trampoline 2 is vanaf geboren in 2003 of ouder
  • Recreatie plus is vanaf geboren in 2007 of ouder

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer