Blog van Trampoline

Interclub Minitrampoline: 3x goud, 3x zilver en 2x brons

[G2:253760 class=g2image_float_left]Op zondag 16 maart werd in Koningslo de interclub Minitrampoline Vlaams-Brabant geturnd. Een interclubwedstrijd voor recreanten Minitrampoline.

8 Podiumplaatsen op de minitrampoline happening

[G2:204988 class=g2image_float_left]Op 10 maart trokken onze recreatieve gymansten van het trampolinespringen en recreatie+ naar Koninglo voor een minitrampoline happening. De vele, enthousiaste, gymnasten sprongen er lustig op los en haalden bovendien enkele mooie resultaten. In totaal stonden 8 van onze gymnasten op het podium.
Lore Bastiaens werd nipt 2de bij de meisjes pupillen
Paulien Buedts werd 2de bij de meisjes benjamins
Jana De Potter schitterde op het hoogste schavotje bij de meisjes miniemen

4 Medailles voor TKWerchter bij de Minitrampoline

[G2:171579 class=g2image_float_left]Deze zondag, 25 maart, trok ik eens niet op met onze competitieturners maar vergezelde ik onze recreatiegroep van trampolinespringers naar een happening in Vilvoorde. Na een spannende rit, de zaal was niet voor iedereen zo evident te vinden, kon de wedstrijd dan toch net op tijd beginnen... TKWerchter zorgde voor de medailles, dus zonder ons geen podium...

Minitrampoline happening 2011: 1x Goud en 1x Zilver voor TKWerchter

[G2:127943 class=g2image_float_left]Zondag 20 maart konden onze recreatieve trampolinespringers zich in Diest uitleven op de mini-trampoline happening van Vlaams-Brabant. Met 19 gymnasten trok onze club naar deze happening in Diest.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer