Blog van Meisjes

Recreatie+ fier op hun nieuwe turnpakjes

[G2:230289 class=g2image_float_left] Onze gymnasten van de Recreatie+ hebben in groep een turnpakje aangekocht zodat ze samen kunnen deelnemen aan een recreatiewedstrijd. Fier met hun mooie turnpakje oefent deze vrolijke bende ijverig voor de recreatie wedstrijd in Buizingen op 11 januari

Ook diplomadag bij Meisjes Recreatie 1

[G2:230096 class=g2image_float_left]Onze turnsters van meisjes recreatie 1 mochten op zaterdag 16/11 laten zien of ze de  vaardigheden van het GymStars programma reeds meester waren. Alle gymnastjes van deze groep haalden reeds hun diploma van niveau 1 en voor sommigen was het niveau 2 ook reeds een haalbare kaart. Proficiat aan alle gymnasten en hun trainers!
Nog enkele gymnasten van de 2de groep konden vandaag hun test afleggen en ze behaalden allemaal hun niveau 3 en 4 diploma. Ook aan hen, proficiat![G2:230100 class=g2image_float_right]

Diplomadag bij Meisjes Recreatie 2

[G2:230090 class=g2image_float_left]Sinds begin dit seizoen volgen we met onze club het Gymstars programma voor recreatieve gymnastiek. Dit is een begeleidend programma van de Gymfed dat samen met heel wat sport- en educatieve specialisten werd opgesteld. In het kader van dit programma werd er voor  onze recreatieve gymnasten van de oudste groep op zaterdag  9 november een  diploma dag gehouden (hierbij leggen de gymnasten een aantal testjes af binnen een bepaalde categorie). Alle deelnemers van de recreatie 2 groep behaalden het niveau 3 en/of 4 (op een totaal van 6).

Recreatie+ evaluatie moment

[G2:200145 class=g2image_float_left]Onze nieuwe groep 'Recreatie+' maakt razensnelle vorderingen. Opdat onze gymnasten zouden kunnen evalueren waar ze staan organiseren de trainers regelmatig een evaluatiemoment voor één van de disciplines. Deze zondag was er een evaluatiemoment 'Acro'. Samen met een gecertifieerd jurylid en de trainers werden de gymnasten gewikt en gewogen, ook onze webfotograaf was ter plaatse dus vind je in ons fotoalbum een uitgebreide reportage. Veel plezier!

Laatste les meisjes 1

Hey meisjes van het eerste leerjaar. Zoals beloofd vindt je de foto's van onze laatste les in het fotoalbum
[G2:39570 class=g2image_float_left]Zeg het maar door aan de andere meisjes...
Nog eens bedankt voor het leuke jaar!!
Liesbeth
 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer