Blog van Beloften

Zoektocht naar nieuw talent: Zaterdag 2 september van 13u tot 15u

Omdat we altijd op zoek zijn naar talentvolle jongens en meisjes om die kunnen geselecteerd worden voor onze beloften groep organiseren we reeds van bij de start van het seizoen een open training voor onze beloften. Deze is vooral gericht op jonge gymnasten van het 1ste tot het 3de leerjaar. Ook al hangt er nog wat vakantiestroefheid in de spieren maar ben je enthousiast over turnen aarzel niet om een kijkje te komen nemen en onze trainers te laten zien wat je al kan!

Open beloften training: 20 mei van 13 tot 15u in de turnzaal van TKWerchter

Op 20 mei organiseren onze beloften trainers een open training voor alle gymnasten. Op basis van deze training kunnen onze trainers eventueel een selectie maken van talentvolle gymnasten om volgend jaar deel uit te maken van onze beloftengroep.

Master of the Canes

[G2:269376 class=g2image_float_left]Op de zonnige zondag van 18 mei hebben onze beloften deelgenomen aan de Masters of the Canes te Bazel. Voor velen van hen was het hun eerste officiële turnwedstrijd, en ze hebben het allemaal fantastisch gedaan. Het is eveneens een mooie afsluiter van het voorbije seizoen. Een dikke proficiat aan alle beloften![G2:269379 class=g2image_float_right]

Clubwedstrijd Beloften

[G2:240703 class=g2image_float_left]Op 26 januari hielden we onze jaarlijkse clubwedstrijd voor de beloften. Alle gymnasten waren present en maakten er een mooie wedstrijd van waar ouders en sympathisanten zeker konden van genieten. Proficiat aan alle gymnasten en de trainers en bedankt aan alle vrijwilligers van onze club die deze organisatie weer mogelijk maakten! Geniet nog wat na in ons fotoalbum!

Clubkampioenschap Beloften

Op 26 januari om 13u30 houden onze beloften hun jaarlijkse clubkampioenschap in de turnzaal in Werchter.
[G2:230631 exactsize=731]

Clubkampioenschap beloften

[G2:195136 class=g2image_float_left]Met wat vertraging door de vele activiteiten van jullie webmaster maar toch zijn ze er: de foto's van de clubwedstrijd. Bedankt aan iedereen die er opnieuw een schitterend en mooi evenement van te maken. Fotoalbum vind je hier: http://www.tkwerchter.com/gallery2/v/Disciplines/Beloften/Clubkampioenschap+2013/. Veel plezier

Clubkampioenschap Beloften

[G2:189258 exactsize=400]
De beloften en beloften-trainers zijn heel fier om voor het derde jaar op rij het clubkampioenschap te kunnen organiseren!

 

Auditiedag Beloften

[G2:158175 class=g2image_float_right]Op woensdag 16 mei 2012 houdt TK Werchter een auditiedag voor haar groep ‘Beloften’. Iedereen (leden en niet-leden van TKWerchter vanaf geboortejaar 2007) is welkom om eens te komen proberen van 18u tot 19u30 in de turnzaal van Werchter.

Woensdag 29/2: geen beloften training!

Opgelet: uitzonderlijk kan op woensdag 29/2 de training voor de Beloften NIET doorgaan, alle trainers stappen reeds om 15u30 op de bus aan de Turnzaal om te vertrekken naar de luchthaven voor de Maia International Acro Cup in Portugal.

Succesvolle clubwedstrijd van onze beloften

[G2:158109 class=g2image_float_left]Op zondag 22 januari organizeerden onze Beloften trainers voor de 2de maal onze Clubwedstrijd voor de beloften. Het was opnieuw een schitterende organisatie van de trainers. Onze beloftevolle gymnasten stonden voor deze wedstrijd scherp en lieten dan ook stuk voor stuk het beste van zichzelf zien. In een wedstrijd zijn er natuurlijk ook punten en dus een rangschikking. Bij onze beginners was het resultaat als volgt: een 1ste plaats voor Gudrun, gevolgd door Eveline en Janne.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer