Inschrijven

Omdat we, in het kader van COVID-19 richtlijnen, alle aanwezigen op trainingen moeten geregistreerd zijn en om chaos bij de aankomst te vermijden vragen wij aan iedereen om alvast het inschrijvingsformulier vooraf in te vullen, zelfs als je in eerste instantie voor een proefles komt. Op basis van deze inschrijving kunnen wij dan de aantallen nakijken en alsnog bijsturen waar nodig en beschikken wij over alle correcte gegevens per gymnast.Indien je, na één of 2 proeflessen toch beslist je kind niet definitief in te schrijven, geef ons dan simpelweg een seintje op ons e-mail adres: bestuur@tkwerchter.com.De eerste proeflessen starten vanaf maandag 7 september 2020. Dit is de link naar het inschrijvingsformulier:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcv8Lc5jm26m6BIHrAQCiZIO1rVfPtSq4H9T7IqQ86vjyc1w/viewform

De inschrijving is pas geldig als het verschuldigd bedrag op de rekening van de Turnkring van Werchter  (BE93 7344 0511 6667) K R E D B E B B werd overgeschreven. De betaling moet ten laatste tegen 30 september in orde zijn.

Vergeet zeker niet de naam en discipline van de gymnast te vermelden bij de het vakje ‘mededelingen’ wanneer je de overschrijving uitvoert.