King Edmund Acro Cup 2023

King Edmund Acro Cup 2023

TK Werchter nam afgelopen weekend deel aan de King Edmund Acro Cup in Bristol. Onze turnclub trok met 14 gymnasten naar het Verenigd Koninkrijk en behaalde er met het senioren-trio Julie Van Deyck, Lotte Somers en Janne Somers een eerste plaats.

Ook senioren mixed pair Mila De Wit en Gilles Saliën mochten met het goud naar huis. Zij kregen bovendien een prijs als overall winner in hun categorie als waardering voor de hoogst behaalde score bij de A-senioren.

In de reeks 12-18 jaar turnde het trio van Ella Ben Salem, Yasmine Bwirire en Olivia Jehoul de finale en werden ze knap 6de. De formaties van Maité De Ridder, Fien Voet, Louise Janssens en Janne Janssens, Yana Dries, Anna De Schryver turnden beide 2 mooie oefeningen en behaalden eveneens mooie resultaten.

De club blikt tevreden terug op een mooie start van het wedstrijdseizoen en kijkt uit naar wat hun gymnasten nog gaan laten zien de komende maanden.

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *